Garantie en retour*  Ik heb mijn bestelling ontvangen maar hij voldoet niet aan mijn verwachting. Kan ik hem retourneren? 

Ja, dat kan, flappies.nl hanteert het zgn. "Recht van Retour" wat inhoudt dat u het artikel binnen 14 dagen na levering naar ons kunt terugsturen wanneer u er niet tevreden over bent.

U kunt een standaard artikel aan ons terugsturen waarbij de kosten voor de retourzending voor uw rekening zijn. Dit retourneren telt niet voor speciaal op uw maat gemaakte producten.

Neem, wanneer u gebruik wilt maken van dit recht, even contact met ons op zodat er geen verwarring ontstaat over uw retourzending, stuur ons vantevoren een mail ter kennisgeving.   

Nadat wij kennis hebben genomen dat het door u bestelde product retour komt sturen wij u hiervan een bevestiging per mail, zo ook als het product bij ons retrour is ontvangen.

Het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten zal binnen 14 dagen worden geretourneerd. (indien reeds betaald).

Vermeldt bij de retourzending altijd uw naam, factuurnummer,  factuurdatum, en voeg de ontvangen factuur of een copie toe aan het pakket, en het banknummer waarop u het retourbedrag wenst te ontvangen.

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Lisoflex International B.V.
t.a.v. Flappies.nl
Binnenweg 2
6921 GZ Duiven NL.

Klik hier voor het herroepingsformulier.
Dit formulier kunt u uitprinten en bij uw zending voegen.


*  Heb ik garantie op mijn aankoop? 

Mocht u een gebrek aan uw bestelling ontdekken stel ons dan daarvan direct op de hoogte, Bel ons op het nummer 0316 266 990 houdt uw factuurnummer bij de hand voor een snelle afhandeling, of mail uw klacht door naar info@lisoflex.com met een copie van de bestelling die u van ons heeft ontvangen nadat u de bestelling heeft geplaatst.

Wij geven 1 jaar garantie op onze gordijnen, deze garantie is alleen van toepassing op gordijnen en materialen die direct bij ons zijn gekocht, en op vertoon van factuur. (bewaar deze dus goed) 
Heeft u een doe-het-zelf pakket bij ons gekocht, geven we alleen garantie op de losse materialen, dus niet op een kant en klaar product.

Er zijn verschillende merken op de markt, echter wij staan alleen garant voor de door ons geleverde kwaliteit.
Wij kopen alleen in Europa in, bij fabrieken waar volgens de EU-eisen goedgekeurde grondstoffen worden gebruikt, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het product en uw gezondheid.
Wij leveren dus gegarandeerd DOP-Free producten.

Het moge duidelijk zijn dat wij geen garantie geven op soortgelijke gordijnen welke door concurrenten zijn nagemaakt.