Veilig winkelen




[klik op het logo voor onze inschrijving]

Veilig en betrouwbaar winkelen op internet
De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2600 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op korte termijn zullen wij ons aansluiten bij de Stichting Geschillen Commissie.
Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.
In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. 
Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen.


[klik op het logo voor onze inschrijving]

mkbOK Keurmerk

Het mkbOK keurmerk is een onderscheiding voor de manier van zakendoen en ondernemen. Het keurmerk staat voor een transparante manier van zaken doen en is een extra zekerheid voor de klant.
Kwaliteit, service en bereikbaarheid van MKB winkels en bedrijven worden door het mkbOK keurmerk bewaakt.
Het keurmerk staat tevens voor ‘weten met wie U zaken doet’.