betalenU kunt kiezen hoe u uw bestelling wilt betalen;

De meest snelle, GRATIS,  veilige en makkelijke manier is direct online via iDEAL
Via deze betaaloptie wordt uw bestelling het snelste verwerkt zonder meerkosten.

Tijdens de bestelprocedure kiest u voor IDeal, daarna kiest u uw Bank U kunt dan inloggen in uw bankrekening en direct het factuurbedrag overschrijven.
“Over Mister Cash

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en dus vrij van betaalkosten.

Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.”

Er komen geen extra bankkosten bij voor de klant.


U kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf overmaken te maken op onze ING rekening met het nummer NL65 INGB 0007 6202 37 tnv Lisoflex International B.V. vermeld uw postcode en huisnummer als betalingskenmerk.
[iDEAL betalingen worden sneller verwerkt]


.

Wanneer u er voor kiest het gordijn af te halen in Duiven, kunt u bij ons á contant betalen of per pin.
Afhalen kan op Maandag t/m Vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur.
Bij kant en klaar producten welke op maat gemaakt moeten worden krijgt u een mail als de bestelling klaar staat.

Voor betaling via Paypal wordt een toeslag van 2,8% berekend.Betaling via uw CREDITCARD toeslag 2,8% van het aankoopbedrag.
Het is niet mogelijk om een ander afleveradres te kiezen als u betaald met uw creditcard.
[Naam ontvanger moet gelijk zijn aan naamhouder creditcard.]
Als bedrijf kunt u na goedkeuring tot 2500,- op factuur bestellen als de bestelling loopt via onze credit-check partner Billink, deze neemt dan ook het incassotraject voor de factuur van ons over.

U krijgt dus na goedkeuring van Billink een factuur voor uw losse onderdelen per mail en u betaald aan Billink, deze partner neemt de incasso van uw factuur over.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven op haar website. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Billink.
vliegengordijnen.shop behoudt ten allen tijde het recht om een bestelling op rekening (betaling achteraf) te weigeren en vooruitbetaling te verzoeken alvorens over te gaan tot het verzenden van de bestelling. 

De kosten voor betalen achteraf / credit-toets zijn € 3,95

LET OP.  Het bezorgadres mag niet afwijken van het factuuradres,  hierop wordt uw aanvraag afgekeurd.